Nincsenek termékek a kosárban.

Bemutatkozik a Bronsun krémfesték – az első extra ellenálló szemöldök- és szempillafesték

A Bronsun – merészen és megbízhatóan vezeti a 2021-2022 es év TOP eladásait a szemöldök- és szempillafestékek között. A legkeresettebb, legjobban várt, és indokoltan a kedvenc festéke valamennyi szemöldök stylistnak. Érdekel, hogy mi lehet a titka? Nézzük meg együtt, miért tett szert ilyen népszerűségre a Bronsun, és mik az előnyei.

Bronsun szemöldök- és szempillafesték

A Bronsun az Innovator Cosmetics csoport festékmárkája, ami a professzionális szemöldök- és szempillakozmetikumok egyik legnagyobb gyártója a világon. Termékeink a világ 60 országában bestsellerek.

A Bronsun a szemöldök és a szempillák extra ellenálló gél és krém festék színeként henna hatású. Valójában ennek a festéknek a tartósságát számtalan művész méltatta már, mert nagyra értékelik, amikor tartós színezési eredményt szeretnének elérni a bőrön úgy, hogy közben nem sötétítik el a hajat.

A Bronsun kiváló minőségét többek közt annak köszönheti, hogy csúcstechnológiás berendezésekkel felszerelt modern gyártás során garantálni tudják a késztermék kiváló minőségét. Kizárólag megbízható beszállítóktól származó, válogatott alapanyagokat használnak, valamint a gyártás minden egyes fázisban saját laboratóriumban ellenőrzik a végső terméket. Valamennyi termék esetén szigorúan betartják az összes nemzetközi szabványt és műszaki előírást.

A Bronsun szemöldökfesték előnyei

Bronsun festék színei

A Bronsun szemöldök- és szempillafesték paletta 7 különböző színárnyalatot és tónusmélységi szintet tartalmaz. A festék meglehetősen alap és egyszerű színvilággal rendelkezik, valamennyi árnyalat keverhető egymással. (A gél és krém festékek keverése nem megengedett)

Ezt az ismertetőt mindenkinek érdemes elolvasnia, akinek nehézségei vannak a Bronsunnal való munkavégzés során, valamint azoknak, akik kosarukba helyezték, vagy már alig várják, hogy megrendeljék a hőn áhított festéket.

Bronsun árnyalat paletta

#1 Deep Black

Mély, gazdag fekete barna felhanggal. Leggyakrabban szempillák festésére vagy más árnyalatokkal kombinálva használják, mivel elsötétítheti a szemöldök szőrzetét.

#2 Kék Fekete

Szempillafestésre használt, szemöldökfestésre szinte soha.

#3 A grafit

hűvös, tiszta grafit árnyalat. Azon kevés grafit árnyalatok egyike, amelyek tisztában is használhatók. Meglehetősen világos árnyalat, amelyet figyelembe kell venni más árnyalatokkal kombinálva.

#4 Gesztenye

Meleg, semleges felhanggal rendelkezik. Hideg típusokon semlegesebb árnyalatként jelenik meg, meleg bőrön pedig gyönyörű, tiszta meleg szín.

#5 Világosbarna

Meleg, világosbarna árnyalat. Szép formájában szőkéknek - tökéletes, különösen porózus hajú lányok számára. Szerkezeti jellemzőinek köszönhetően az árnyalat tiszta lenyomatot ad a bőrön, és nem sötétíti el a szőrszálakat.

#6 A barna

Meleg barna árnyalat, domináns sárgás-narancssárga aláfestéssel.

#7 Sötétbarna

Mély sötétbarna, meleg tónusokkal. Nagyon hasonlít a #6 Brown-hoz, de alacsonyabb mélységgel.

Általában a kényelmes munka érdekében a szemöldök stylistnak nem kell megvásárolnia az árnyalatok teljes palettáját. Elegendő 4 árnyalat, ami végtelenül keverhető és a kívánt színárnyalatot kapja. Ezek az árnyalatok: #3 grafit, #4 gesztenye, #5 világosbarna és #6 barna. Ezek az árnyalatok elegendőek a legtöbb ügyféllel való munkához.

A Bronsun festékkel való munka árnyalatai

A Bronsun szemöldök- és szempillafesték meglehetősen sokoldalúan használható, jól fed, és kivállóan árnyalja a bőrt. Ezzel a festékkel való munkavégzésnek azonban számos más jellemzője is van, amelyek ismeretében garantáltan kiváló eredményt kaphatunk.

  • A festék egyedi krém textúrájú. Ez az egyetlen ilyen konzisztenciájú festék a piacon.
  • A Bronsun festéket kizárólag natív Bronsun oxidáló tejjel szabad keverni.
  • A festékkel CSAK VÉKONY RÉTEGEN KELL dolgozni. Más festékektől eltérően, amelyeket vastagon kell felvinni, a Bronsun-t egyenletes vékony rétegben kell felhordani. A festék összetételének egyes komponensei pontosan vékony felhordási réteggel tudnak jó minőségű oxidációs eredményt elérni a levegővel. Ezért, ha tiszta, markáns grafikai nyomatot szeretnénk elérni a bőrön, dolgozzon a festékkel egy ferde ecsettel vékony rétegen.
  • A festék expozíciós ideje 10-15 perc, de javasoljuk, hogy a festéket addig tartsa, amíg teljesen meg nem szárad. Ezután a szín azonnal stabilabbnak bizonyul, és a szín is jóval telítettebb lesz.
  • Ha a szemöldök egyes területeit markánsabbá szeretnénk tenni, a Bronsun festék rétegezhető, afestett terület újra színezhetpő egy sűrűbb réteggel. Különösen jól néz ki azokon a területeken, ahol egyáltalán nincsenek szőrszálak, vagy kopasz foltok vannak. Fontos, hogy a második réteget csak az első teljes megszáradása után vigye fel.
  • A szemöldök szálak sötétedésének elkerülése érdekében feltétlenül fésülje át kefével, és vagy különösen ferde kefével vigye fel a kikevert festéket, hogy minimálisan érintkezzen a hajjal.
  • A tubusban lévő festék árnyalata nem mutatja a fstést követő végső színárnyalatot. Ezért ne lepődjön meg, ha a festék nem szabványos pigmentációval rendelkezik, ez arra szolgál, hogy semlegesítse a készítmény egyes összetevőit és stabilizálja a végső színárnyalatot.

Fontos! Mivel a festék meglehetősen instabil, és gyakran felmerülhetnek kérdések az árnyalatok színárnyalataival kapcsolatban tételenként, javasoljuk, hogy tesztelje az új tubusokat, és készítsen mintát a kezére vagy egy fehér papírlapra. A festéknek homogén összetételűnek, csomómentesnek, átlátszó gél textúrájúnak és árnyalatúnak kell lennie.

Miért olyan népszerű a Bronsun a szemöldökművészek körében?

A Bronsun szemöldök- és szempillafesték méltán vált népszerűvé. Tökéletesen alkalmas a legösszetettebb, üres területű szemöldök festésére is, gyengéd összetételének köszönhetően pedig szemöldökön és szempilla laminálása utáni festésre is egyaránt alkalmazható. A festék a munka sajátosságai alapján nagyon hasonlít a hennához, vékony rétegben hordják fel, rétegezhető, tiszta, tartós nyomatot ad. Valójában maga a gyártó is henna hatású festékként helyezi el.